O nama

Tvrtka "BlueBox skladište" upisana je u trgovački registar kao Ecotherm1 d.o.o. Podružnica je u stopostotnom vlasništvu njemačke tvrtke Pankiewicz & Becker GmbH sa sjedištem u Münchenu, a koja posluje pod licencom međunarodne rent-a-car tvrtke AVIS/BUDGET Group.

Više od 35 godina uspješno poslujemo u Njemačkoj kao pružatelj usluga najma vozila u obiteljskoj grupi s deset podružnica na području Münchena.

Naš izvršni direktor i većinski dioničar živi u Hrvatskoj – Istri od 2020. godine te je kroz to vrijeme primijetio  da na ovom području nema mogućnosti pravilnog skladištenja osobnih stvari i opreme. Zato smo odlučili, kao prvi u Istri, kreirati uslugu skladištenja koja će biti prilagođena zahtjevima kupaca.

Servis i iznajmljivanje oduvijek su naša specijalnost i naša strast!

Nemojte se ustručavati kontaktiratiati nas i izraziti nam svoje želje i potrebe putem e-pošte.
Ono što ne možemo izvršiti u početnoj 2023. godini svakako će biti moguće u nadolazećoj sezoni. Najam Euro rešetkastih spremnika zapremnine cca 1 m³ (124 cm x 84 cm x visina 97 cm) samo je početak.

Tu će biti i spremnici istih osnovnih dimenzija, ali do 200 cm visine.
Znamo da postoji daljnja potreba za sigurnim, natkrivenim, suhim i čistim skladišnim prostorima za znatno veće predmete kao što su bicikli, skuteri, motocikli, povijesna vozila, karavani, mobilne kućice, sportski čamci, jet-ski, gumenjaci itd.

Kako bismo mogli stvoriti dodatni skladišni prostor u skladu s potražnjom, potrebna nam je i Vaša pomoć!

Download Flyer (hr, de, en, it)